Fem mand høj, mødtes vi i klubben KLOKKEN 08:00 PÅ EN SØNDAG.

Bjarne Haning, Erik Behnke, Michael "Bager", Søren Madsen og Laura Littau Madsen. Vejret var lidt gråt men lunt og stille. 

Hanning og Erik hentede båden såden var monteret og klar da jeg kom i klubben.

Laura skulle ha fyldt flasker men det var hurtigt overstået og så gik det afsted mod kastrup havn., og ud mod kanonvraget i god ro og orden. 

Efter lidt pillen ved det nye kortplotter og sidescan fandt vi ud af hvordan den virker og fandt kanon vraget fint. Da vi hoppede i kom Erik og bageren op igen og sagde at der ikke var noget vrag men derimod et langt spor i den bløde sand bund. 

op i båden igen og afsted mod vraget igen (Husk at give rigeligt med line så kæden kommer ned og ligge på bunden). Denne gang fik vi ankreet op lige oven på vraget men inden vi så os om var vi igen 22 meter fra vraget. 

Nå i med os, medbringende et linehjul. med det monteret på ankeret foretog vi en afsøgning af området og det stod ret hurgigt klart at vi ikke var langt fra vraget (Masser af vragdele på bunden). Sigten var vel 5-8 meter med et voldsomt springlag helt nede ved bunden. 

Efter lidt afsøgning fandt vi fint vraget og bandt vores linehjul på vraget. Så var det dømt fri leg og jeg fik vist Laura en masse kanoner det var hun voldsomt begejstret over at se ?.

Et rigtigt hyggeligt dyk med en meget blid strøm rundt om vraget. Vi så også en enlig lille ørred og en stor stime fisk af ubestemmelig art. (De var for langt væk med den sigt til at se andet end at de blinkede da hele flokken vente væk fra os. 

Ellers var der dømt krabber mv. Efter 45 min dyk gik vi op igen og fik frokost.

Dernæst blev vi enige om at et fint lille andet dyk kunne være Betonprammen da vi jo nu var i båd og derfor ikke skulle slæbe grejet hele vejen fra parkeringspladsen. Det var et godt valg vi fandt den fint uden position og nu var solen fremme. 

Vi bandt båden til den bøje som ligger på betonpramme midt på og afsted det gik. rundt i alle rum og så gik Michael og Erik op igen mens Laura og jeg padlede rundt om prammer på ydersiden denne gang. Masser af sol og god sigt gjorde at det var en ret hyggelig tur rundt. Laura var meget fasineret af den store mængde fiske yngel der var på prammen.  Så det blev til 45 minutter igen og vel 4-5 gange rundt om prammen i et meget afstadigt tempo mens vi legede med ylglen.

Alt i alt en fantastisk dag i rigtigt dejligt selskab Afsluttende med en iskold Red Stripe øl på havnen i Kastrup efter båden var taget op og alle var kommet i tørt tøj. 

TAK FOR EN HERLIG DAG, ALLE JER SOM DELTOG.

Søren Madsen